Редактор: e-mail: кадър bTVЛидерът на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев беше

...
Редактор: e-mail: кадър bTVЛидерът на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев беше
Коментари Харесай

Хекимян притисна младежите на ГЕРБ: Каква е разликата между „инфантилно население“ и „толупите“ и „мисирките“

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Лидерът на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев беше притиснат от неуместен въпрос на Антон Хекимян в студиото на bTV. Организацията изиска оставката на депутата от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов поради това, че дефинира българския народ като „ детски “. „ А каква е разликата сред това и „ тулупите “ и „ мисирките “? “, това попита водещият.

Георгиев, който е и зам.-министър външните работи, разяснява, че министър председателят Бойко Борисов, на който принадлежат упоменатите изрази, се е извинил. За разлика от него, проф. Иво Христов единствено затвърждава с думите изразеното преди време мнение, че 80% от хората у нас са дебили.

Георгиев разяснява и дебата за България в Екологичен потенциал, като сподели, че в него се е посочила връзката на ДСБ с левите и извънредно левите, които не би трябвало да имат обща идейна основа въобще. „ Дебатът беше уравновесен, опитът за обругаване на България не съумя “, разяснява Георг Георгиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР